aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο εβδομαδιαίο μενού της ΑΕΛ γράφει «Αραδίππου επί 2»

Το εβδομαδιαίο μενού της ΑΕΛ γράφει «Αραδίππου επί 2»

Η ΑΕΛ θα κυνηγήσει την έξοδό της στην Ευρώπη, μέσω πρωταθλήματος και κυπέλλου. Είναι αποφασισμένοι να μη χάσουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μία από τις προνομιούχες θέσεις. Την ερχόμενη Δευτέρα θα φιλοξενήσει τον Ερμή στην πρεμιέρα του β’ γύρου. Ωστόσο, πριν από τον αγώνα αυτό, οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν αύριο στο ΓΣΖ (19.00) τη συγχωριανή των μαυροκόκκινων, Ομόνοια Αραδίππου, στη φάση των νοκ αουτ του κυπέλλου.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν πρόκειται να επιτρέψει να πάνε χαλαρά οι ποδοσφαιριστές του σε αυτό τον αγώνα. Δεν υπάρχει επαναληπτικός, οπότε στην ΑΕΛ θα μπουν στο γήπεδο με κάθε σοβαρότητα για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Το κύπελλο είναι στους στόχους της ομάδας της Λεμεσού και αναμένεται πως ο Βόσνιος τεχνικός  θα χρησιμοποιήσει αύριο ό,τι καλύτερο και πιο έτοιμο διαθέτει. Ο Λαφράνς με τον Αβραάμ, λόγω καρτών, δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν με τον Ερμή, συνεπώς είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ