aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο... έσωσε στο 94' η Βαλένθια, ανάσα για Βιγιαρεάλ

Το… έσωσε στο 94′ η Βαλένθια, ανάσα για Βιγιαρεάλ

Η Βαλένθια κινδύνεψε να φύγει με άδεια χέρια από το «Χοσέ Θορίγια», αλλά με γκολ του Βαγιέχο έσωσε την παρτίδα και τον βαθμό στο 94′.

Είχε την ευκαιρία να μπει για τα καλά στο ταμπλό των Ευρωπαίων αλλά την σπατάλησε. Τουλάχιστον, η Βαλένθια απέφυγε το χειρότερο ενδεχόμενο, βρίσκοντας ισοφάριση απέναντι στην Βαγιαδολίδ με γκολ του Βαγιέχο στο 94′.

Το 1-0 είχε κάνει για την Βαγιαδολίδ ο Γκουαρδιόλα στο 83′, ωστόσο το «Χ» δεν άφησε τους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν, μένοντας στην 14η θέση με 20 βαθμούς. Από την άλλη, οι Νυχτερίδες του Θελάδες δεν μπόρεσαν να προσπεράσουν προσωρινά Σοσιεδάδ και Ατλέτικο Μαδρίτης και εξακολουθούν να βλέπουν την πλάτη τους για τις θέσεις Ευρώπης.

Νίκη ανάσα η Βιγιαρεάλ

Μετά το διπλό στο Σάντσες Πιθχουάν, η Βιγιαρεάλ συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών επικρατώντας 1-0 της Χετάφε εντός έδρας. Ετσι, τα «κίτρινα υποβρύχια» πήραν ανάσα, ενώ οι Μαδριλένοι διατηρήθηκαν στην 4η θέση. Το γκολ νίκης πέτυχε ο Μόι Γκόμες στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ολιβέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ