aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο ερώτημα για τον Τρισκόφσκι

Το ερώτημα για τον Τρισκόφσκι

Μπορεί η ΑΕΚ να είναι το ακλόνητο φαβορί κόντρα στην Αλκή, την ερχόμενη Τρίτη στο ΑΕΚ Αρένα, όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Όπως το έπραξε κόντρα στη Δόξα, το ίδιο θέλει να κάνει και αν καταφέρει να πάρει ακόμα μία εύκολη νίκη θα είναι ό,τι καλύτερο.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ σκέφτεται αλλαγές στην ενδεκάδα. Πιθανόν όχι αλλαγές σε σχηματισμό αλλά αλλαγές σε πρόσωπα, μιας και είναι ορατό το ενδεχόμενο να διατηρήσει το 3-5-2. Ο Απόστολος Γιάννου που έχει δικαίωμα συμμετοχής δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί στην ενδεκάδα. Αν πάρει θέση βασικού θα πλαισιώσει τον Τολεμές και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα επιλέξει ο Ιδιάκεθ να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις και πιο ρόλο θα δώσει στον Τρισκόφσκι. Υπάρχει βεβαίως το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Σκοπιανός πλάι στον Γάλλο σέντερ φορ.

Όπως και να το κάνουμε, είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε με σιγουριά για αυτό που θα πράξει ο Βάσκος τεχνικός, ο οποίος συνηθίζει να ξαφνιάζει με τις επιλογές του. Το σίγουρο είναι ότι για να συνεχίσει να ελπίζει η ΑΕΚ θα πρέπει να κερδίσει. Αν πέσει θύμα έκπληξης, τότε ο τίτλος πολύ πιθανό να κάνει «φτερά» προτού καν αρχίσει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Το θετικό για την ομάδα της Λάρνακας είναι ότι έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι ξέρει να κερδίζει τέτοιας φύσης παιχνίδια και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και τώρα. Να επικρατήσει και να πάει στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ