aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο έργο του Αυγουστή γίνεται εξαιρετικά ζόρικο

Το έργο του Αυγουστή γίνεται εξαιρετικά ζόρικο

Μετά την ήττα από την ΑΕΛ που έθεσε τους Λαρνακείς νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης, το έργο του Σωφρόνη Αυγουστή εννοείται ότι έγινε πολύ πιο δύσκολο. Και γίνεται εξαιρετικά ζόρικο εάν στην «εξίσωση» μπουν και οι μαζεμένες απουσίες.

Έχουμε και λέμε: Οι Τομ Χέιτλι και Χουάν Τρουγιόλς δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της 33ης αγωνιστικής καθώς είναι τιμωρημένοι. Επίσης, εκτός πλάνου του Κύπριου προπονητή είναι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και ο Τάντι λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Οι Φρέντρικ Χάουγκεν και Νιλς Σούντερντεν ούτε χθες μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης, οπότε μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβουν. Ίδιο το σκηνικό για τον Ντάνιελ Μόισοφ. Τέλος, ο Γιώργος Ναούμ βγαίνει από τον αυτοπεριορισμό κι αν κριθεί έτοιμος, τότε και μόνο θα κερδίσει μία θέση στην αποστολή.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πάρα πολλά, ωστόσο ο κόουτς των κιτρινοπράσινων δεν κατεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή συγκομιδή έως το φινάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ