aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο Epic X Chrono Messi είναι διαστημικά όμορφο! (video)

Το Epic X Chrono Messi είναι διαστημικά όμορφο! (video)

Ο Τζέικομπ Αράμπο, ιδρυτής της ελβετικής εταιρείας ωρολογοποιίας Jacob & Co, είναι ένας πραγματικός γνώστης της τέχνης, είτε όταν αυτή έχει χρώματα και κρεμιέται σε τοίχους είτε όταν αυτή αρχίζει από τα πόδια ενός ταλαντούχου αθλητή και σκαρφίζεται εμπνεύσεις και διαδρομές πάνω στο χορτάρι ενός γηπέδου.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι αποφάσισε να φιλοτεχνήσει ένα ρολόι, στο οποίο δεν έδωσε μόνο το όνομα του G.O.A.T του σύγχρονου ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι, αλλά δημιούργησε πινελιές και στοιχεία που αποτελούν άμεσες αναφορές στη ζωή και το έργο του. Και εγένετο Epic X Chrono Messi!

Σε αυτό το ρολόι που φόρεσε πρώτα ο ίδιος ο Μέσι κατά την απονομή του βραβείου The Best από τη FIFA, παρατηρούμε λεπτομέρειες όπως ένα σκαλισμένο ’10’ με έντονα χρώματα, που παραπέμπει στον αριθμό της φανέλας του 32χρονου επιθετικού στην Μπαρτσελόνα και ένα ‘Μ’ πάνω από τον δείκτη της 6ης ώρας, με το χρωματικό συνδυασμό λευκού-μπλε να παραπέμπει στα χρώματα της εθνικής Αργεντινής.

Το ρολόι είναι αντικραδασμικό και αδιάβροχο σε βάθος ως και 200 μέτρων. Διαθέτει συνολικά 260 εξαρτήματα, διπλό χρονογράφο, 26 κοσμήματα και μπορεί να λειτουργήσει αδιάκοπα για 48 ώρες. Το κόστος του μέχρι στιγμής ξεπερνά τα 15.000 δολάρια. Η Jacob & Co έχει δημιουργήσει στο πρόσφατο παρελθόν αντίστοιχα αριστουργήματα πολυτελείας, βασισμένα σε σταρ του αθλητισμού όπως ο Λουίς Φίγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ