aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTo «Epic fail» από τον Γιάννη Γιαννιώτα

To «Epic fail» από τον Γιάννη Γιαννιώτα

H κίνηση του Γιάννη Γιαννιώτα στο ντέρμπι του Απόλλωνα με την ΑΕΛ να σκοράρει ενώ το παιχνίδι ήταν σταματημένο κάνει τον γύρο της Ελλάδας με την ιστοσελίδα sdna.gr να προβάλλει το βίντεο και να χαρακτηρίζει την κίνηση του Ελλαδίτη ως «epic fail».

Aναλυτικά το ρεπορτάζ

«Epic fail από τον Γιάννη Γιαννιώτα, που πήγε να βάλει ένα… unfair γκολ στο ντέρμπι της Λεμεσού, αλλά ο διαιτητής δεν το μέτρησε ποτέ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα Λεμεσού πέρασε ως αλλαγή στο 80ο λεπτό στο ντέρμπι με την ΑΕΛ (0-0) και στο 90′ θέλησε να γίνει ο… ήρωας του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Πάντιτς των φιλοξενούμενων είχε στρώσει την μπάλα μπροστά του για να εκτελέσει ένα φάουλ, ο Γιαννιώτας θεώρησε πως ο αντίπαλός του την είχε αγγίξει, με αποτέλεσμα να τρέξει και να την πάρει για να σκοράρει, ενώ όλοι στον αγωνιστικό χώρο είχαν μείνει ακούνητοι! Βεβαίως το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο διαιτητής δεν είχε σφυρίξει».

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ