aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο έκανε κι αυτό ο Απόλλων (του Αυγουστή)!

Το έκανε κι αυτό ο Απόλλων (του Αυγουστή)!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Σπουδαία από βαθμολογικής και όχι μόνο πλευράς είναι η σημερινή εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα επί της Ομόνοιας. Οι κυανόλευκοι κέρδισαν τρίτο ντέρμπι στη σειρά και συγκαταλέγονται (πλέον) ανάμεσα στα φαβορί από τον τίτλο, αφού κάλυψαν μία πολύ μεγάλη διαφορά μέσα σε 5 αγωνιστικές.

Από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την έλευση του Σωφρόνη Αυγουστή ο Απόλλων πήρε για τα καλά τα πάνω του, ενώ κατάφερε να σπάσει ένα στοιχειωμένο ρεκόρ σχεδόν τριών χρόνων.

Για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2014 κατάφερε να κερδίσει πέντε σερί παιχνίδια του. Τότε, οι νίκες ήρθαν επί της Ένωσης, της ΑΕΛ, της ΑΕΚ, της Νέας Σαλαμίνας και του Άρη πριν η Ομόνοια τον υποχρεώσει σε λευκή ισοπαλία.

Φέτος, ο «Θεός» επικράτησε κατά σειρά του Άρη, της ΑΕΖ, της ΑΕΚ, της ΑΕΛ και σήμερα του «τριφυλλιού» σε μία τρελή πορεία, η οποία έχει ως επόμενο σταθμό τον Ερμή στο Τσίρειο. Και φυσικά κάθε νίκη που παίρνει τον ανεβάζει ακόμη περισσότερο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ