aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «έγκλημα» με Πράνιτς και ο εγωισμός των παικτών

Το «έγκλημα» με Πράνιτς και ο εγωισμός των παικτών

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Κι ενώ το κεφάλαιο προπονητής μπαίνει στην τελική ευθεία με την άφιξη του Ιγκόρ Μπίσκαν στην Κύπρο να αναμένεται αρχές της επόμενης βδομάδας η Ανόρθωση ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το αυριανό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Την ευθύνη των κυανόλευκων θα έχει ο Σίμος Ταραπουλούζης, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αλλά ανάμεσα στις προτεραιότητές του είναι να τονώσει το ηθικό των παικτών του και να «ξυπνήσει» τον εγωισμό τους που έχει «καταρρακωθεί» τον τελευταίο καιρό.

Δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Ταραπουλούζη να αλλάζει πρόσωπα στα άκρα της επίθεσης. Είναι δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά στη θέση του δεξιού εξτρέμ ο Πράνιτς με τον Κροάτη να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το «πείραμα» του Λέβι δεν απέδωσε καρπούς με τον έμπειρο αριστεροπόδαρο να παρασύρεται στο κύμα μετριότητας που παρουσίασε η Ανόρθωση στις πρώτες αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: Το ταξίδι στην Κίνα και η παράταση στην ανακοίνωση προπονητή

Τρεις παίκτες, Σισέ, Μικελτάντζε και Λαβόρδε διεκδικούν τις δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις δύσκολα θα προκύψει αλλαγή. Βάργκιτς, Στρούνα, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Ζοάο Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος και Ντουρίς πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι για το αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ