aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο δύσκολο και... ευχάριστο δίλημμα του Λέβι

Το δύσκολο και… ευχάριστο δίλημμα του Λέβι

Ο Αθλητικός Δικαστής δεν υπέβαλε επιπλέον αγωνιστικές στον Γιάν Κόπριβετς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΟΠ, και έτσι ο Σλοβένος καλείται να πληρώσει μόνο πρόστιμο. Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα την 3η αγωνιστική των πλέι από το παιχνίδι της «Κυρίας» με την ΑΕΛ, με αποτέλεσμα να χάσει τις επόμενες δύο αναμετρήσεις, με Απόλλων και σήμερα με ΑΕΚ.

Ο αντικαταστάτης του, Γιώργος Παπαδόπουλος, έφερε εις πέρας την αποστολή του, άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία του, και πλέον ο Ρόνι Λέβι έχει μπροστά του ένα δύσκολο δίλημμα. Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο η Ανόρθωση επικράτησε επί των κυανόλευκων της Λεμεσού με 3-1, με τον Κύπριο κίπερ να έχει καθοριστικό ρόλο αφού εξουδετέρωσε αρκετές επιθετικές ενέργειες των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού παρά την ήττα (0-1) και το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου αγωνίζονταν για ένα ημίχρονο με 9 ποδοσφαιριστές, έδωσε και πάλι τον καλύτερο του εαυτό.

Ο τεχνικός της «Κυρίας» καλείται να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Κόπριβετς ή αν θα συνεχίσει ο Παπαδόπουλος στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στους ημιτελικούς του κυπέλλου, δίλημμα δύσκολο αλλά και… ευχάριστο διότι έχει στο ρόστερ του δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες.

Διαβάστε επίσης: Παπαδόπουλος: «Το τι θα κάνει ο Λέβι είναι δική του δουλειά»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ