aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο διοικητικό στην ΑΕΛ απασχολεί πιο έντονα από ποτέ

Το διοικητικό στην ΑΕΛ απασχολεί πιο έντονα από ποτέ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αυτό που απασχολεί στην ΑΕΛ, είναι πως η ομάδα θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και αν θα δώσει ενδιαφέρον στα επτά ματς που έχουν απομείνει διατηρώντας τις μαθηματικές της ελπίδες για τη διασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Το δεύτερο που απασχολεί και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα διοικητικά.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από τα διοικητικά του σωματείου, μια εξέλιξη που δημιουργεί νέα δεδομένα αν αποσυρθεί και από την ποδοσφαιρική εταιρεία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα επίσημο ή ακόμη και ανεπίσημο ενδιαφέρον, ούτε για τα διοικητικά του σωματείου, ούτε και για την εταιρεία. Πάντοτε στην ΑΕΛ υπήρχε διοικητική δυστοκία, πόσο μάλλον τώρα που το ποδόσφαιρο έχει τεθεί σε άλλες βάσεις και οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι τεράστιες.

AEΛ: Ενδιαφέρον σε διπλό ταμπλό

Απ’ ό,τι φαίνεται, δεν είναι τόσο εύκολο για ένα σύλλογο όπως είναι η ΑΕΛ να βρεθούν νέα πρόσωπα, που θα αφιερώνουν χρόνο και χρήμα. Έχουν προσεγγιστεί κάποιοι παράγοντες αλλά η συμβουλή και η παρότρυνσή τους, σε αυτούς που κινούν τα νήματα για αλλαγή σκυτάλης, είναι να διαφυλάξουν ως κόρην οφθαλμού τον παράγοντα Σοφοκλέους. Οι τοποθετήσεις των μεγαλοπαραγόντων της ΑΕΛ, δείχνουν και το μέγεθος του προβλήματος αν δεν υπάρξει άμεσο ενδιαφέρον.

Η επόμενη μέρα της ΑΕΛ σε πρώτο πλάνο

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους το σκέφτεται πολύ, είναι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά κάποιων κοντά στον σύλλογο, χωρίς να είναι και αυτός άμοιρος ευθυνών, κυρίως για την έλλειψη επικοινωνιακής σχέσης μαζί τους. Από την άλλη, είναι πρόθυμος να προχωρήσει σε ανοίγματα με όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν και να τον διαδεχθούν αλλά το τραγικό είναι πως δεν υπάρχει, τουλάχιστον αυτή την περίοδο, κάποιος που να δείχνει ενδιαφέρον. Το διοικητικό, λοιπόν, είναι αυτό που απασχολεί πιο πολύ τους φίλους της ΑΕΛ και αυτό που εύχονται είναι να βρεθεί λύση για το καλό του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ