aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο δίδυμο που κερδίζει τις εντυπώσεις

Το δίδυμο που κερδίζει τις εντυπώσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το δίδυμο Σατσέτι (φωτό), Άλεφ έδεσε στη μεσαία γραμμή, με την αγωνιστική συμπεριφορά τους είναι υποδειγματική. Τρέχουν, μαρκάρουν, δημιουργώντας παιχνίδι. Οι κυανόλευκοι στην καλή μέρα των δύο μέσων, νιώθουν ασφαλείς και ο Σωφρόνης Αυγουστή τους εμπιστεύεται απόλυτα. Την αξία του πρώτου δεν την αμφισβητεί φυσικά κανείς, ενώ ο δεύτερος κέρδισε θέση στην ενδεκάδα δουλεύοντας πολύ σκληρά και πείθοντας τον προπονητή του. Ο Άλεφ κινείται σε όλους τους χώρους, κλέβει την μπάλα από τους αντιπάλους και δείχνει πόσο πολύτιμος είναι για τον Απόλλωνα.

Είναι απαραίτητος, ωστόσο στη μέση είναι η κούραση, αν και ο Βραζιλιάνος δεν έχει δείξει τέτοια σημάδια. Επειδή όμως ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή, δεν αποκλείεται ο προπονητής να τον αφήσει εκτός  και να ξεκινήσει με τον Άλαν. Είναι μια πιθανότητα, χωρίς όμως να γνωρίζει κάποιος τι έχει στο μυαλό του ο Αυγουστή. Ο Αλαν, πάντως, υπάρχει πιθανότητα να μετατοπισθεί στο κέντρο της άμυνας από τον άξονα ένεκα της απουσίας του Ρομπέρζ.

Θα είναι πρόβλημα πάντως να μην αγωνιστούν μαζί ο Σατσέτι με τον Άλεφ απέναντι στους Ιταλούς που είναι γρήγοροι και πολύ ποιοτικοί. Οι δύο τους μπορούν να τους σταματήσουν ώστε να έχει ελπίδες ο Απόλλων για να αποσπάσει ένα καλό  αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ