aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο διάστημα απουσίας του Φλοριάν από τα γήπεδα

Το διάστημα απουσίας του Φλοριάν από τα γήπεδα

Μεγάλο το πλήγμα τελικά στην ΑΕΚ, λόγω του τραυματισμού του Φλοριάν Τολμές στον πρόσφατο πρώτο αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (2-1 / β’ φάση) έπειτα από μαρκάρισμα αντιπάλου.

Ο Γάλλος στράικερ, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για το κάταγμα της κάτω γνάθου και θα πάρει εξιτήριο αύριο. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε περίπου οκτώ βδομάδες, δηλαδή δύο περίπου μήνες. «Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ τον περιμένει να επιστρέψει γερός και δυνατός!», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, ρεπό περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για την ΑΕΚ, η οποία αύριο και μεθαύριο θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο Μακάρειο. Αναμένεται ότι αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν διαθέσιμοι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα θα μπορούν να βοηθήσουν.

Εκτός πλάνου ασφαλώς είναι ο Φλοριάν, ο Γιάννου (έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Αυστραλία), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ιωάννου, Αντωνιάδη, Σάστρε, Μίκελ και Τρουγιόλς. Αρκετοί εξ αυτών αναμένεται πως θα είναι έτοιμοι, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις δυο τελευταίες προπονήσεις. Όσον αφορά τα μετεγγραφικά, πιθανόν να δρομολογηθούν εξελίξεις, καθώς ο Τολεμές θα μείνει εκτός δράσης για περίπου οκτώ εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ