aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο διαμαντάκι της Ρεάλ επιτέλους έλαμψε! (pics & vids)

Το διαμαντάκι της Ρεάλ επιτέλους έλαμψε! (pics & vids)

Ο Βινίσιους πήρε από το χέρι την Ρεάλ και την οδήγησε στη νίκη με 3-1 επί της Λίβερπουλ. Αν υπήρχαν φίλαθλοι στις εξέδρες του «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», τότε ο 20χρονος Βραζιλιάνος θα γνώριζε την αποθέωση, μιας και πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη του εμφάνιση έως τώρα με τη φανέλα των «μερένγκες».

Όταν αποκτήθηκε το 2018 από την Φλαμένγκο, έναντι 46 εκατ. ευρώ, του μπήκε η «ταμπέλα» του συμπατριώτη του Νεϊμάρ, η οποία όπως φάνηκε αποδείχθηκε βαρίδι στα πόδια του παρά κάτι που θα του έδινε «φτερά». Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία δύο χρόνια, δεν είχε την βελτίωση που ενδεχομένως θα περίμεναν οι Μαδριλένοι. Ωστόσο, τόσο η διοίκηση όσο και ο Ζινεντίν Ζιντάν, δεν εγκατέλειψαν τις ελπίδες τους γι’ αυτόν και πίστευαν πως κάποια μέρα θα καταφέρει να ηγηθεί της ομάδας του. Τελικά, αυτή η μέρα μπορεί να άργησε μερικά χρόνια αλλά τελικά ήρθε σε ένα καθοριστικό σημείο για τον ίδιο αλλά και για την Ρεάλ που τον χρειαζόταν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ