aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο δεύτερο ημίχρονο να είναι οδηγός της…

Το δεύτερο ημίχρονο να είναι οδηγός της…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την ομάδα του δεύτερου ημιχρόνου θέλουν να βλέπουν οι φίλοι της ΑΕΛ. Το χαμένο πέναλτι από τον Αρουμπαρένα στην τελευταία φάση του ντέρμπι με τον Απόλλωνα σκόρπισε στεναχώρια στις τάξεις των οπαδών της, αφού θα μπορούσε να έφευγε νικήτρια, ωστόσο, στην ΑΕΛ δεν θέλουν να μείνουν σ’ αυτή τη φάση, αλλά κρατούν την καλή εμφάνιση, την προσπάθεια και την αντίδραση που έδειξε η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ όταν έμεινε πίσω στο σκορ.

Ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν εξαιρετική και είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Εντούτοις οι γαλαζοκίτρινοι δεν θέλουν να τους επηρεάσει το γεγονός ότι απώλεσαν δυο πολύτιμους βαθμούς. Θα επιδιώξουν να χτίσουν στα θετικά στοιχεία, με την ομάδα να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Πριν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, η ΑΕΛ προερχόταν από την κάκιστη εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου με την ΑΕΚ. Για μια εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής βρέθηκαν στο στόχαστρο εξαιτίας όσων παρουσίασε η ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Προχθές όμως όλα ήταν αλλιώς και η ΑΕΛ έδειξε με την απόδοσή της πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και έχει τις δυνατότητες να πετύχει. Ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά μέχρι τη φάση της επίτευξης του γκολ από τον αντίπαλο, η ΑΕΛ άρεσε, έλεγχε τον ρυθμό, ενώ μια λάθος μεταβίβαση έδωσε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να προηγηθεί.

Από το 31ο λεπτό μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου ήταν έκδηλη η απογοήτευση και η νευρικότητα, όμως η επανάληψη επεφύλαξε τα καλύτερα. Βοήθησε και η γρήγορη ισοφάριση από τον Λεόνσο (48’), ο οποίος αξιοποίησε την μπαλιά του Σασί. Οι ποδοσφαιριστές ανέβηκαν, έλεγξαν το παιχνίδι, έχασαν ευκαιρίες. Η άμυνα, με τους Λαφράνς, Μιτρέα, Αϊρόσα και Αβραάμ, έμοιαζε να είναι φτιαγμένη από ατσάλι, ενώ στη μεσαία γραμμή, ο Φιντέλις με τον Σίλβα έκαναν πολλή δουλειά. Εξαιρετικός ήταν και ο Αλνταΐρ, που θα μπορούσε λίγο πριν το τέλος να χριστεί σκόρερ σε μια μοναδική ευκαιρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ