aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο χάρηκαν με την ψυχή τους

Το χάρηκαν με την ψυχή τους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Απόλλων ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον επαναληπτικό με την Αμπερντίν και οι 6.000 φίλοι του που βρέθηκαν στο «ΑΕΚ Αρένα» χάρηκαν με την ψυχή τους την πρόκριση της ομάδας. Όχι μόνο γιατί θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά πιο πολύ γιατί κατέθεσε στον αγωνιστικό χώρο πολλές ικανότητες.

Οι κυανόλευκοι ήταν φανταστικοί σε όλους τους τομείς, ήταν εύστοχοι και φανέρωσαν προσόντα που σίγουρα κατατάσσουν τον Απόλλωνα ως μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της νέας σεζόν. Την απουσία του Σατσέτι κάλυψε ιδανικά ο Αλεφ, ο οποίος απέναντι στους σκληροτράχηλους Σκωτσέζους, κέρδισε πολλές μάχες.

Στα 74’ που αγωνίστηκε ο Γιάκολιτς ως βασικός φανέρωσε  πολλά στοιχεία και ασφαλώς στο πρόσωπό του ο τεχνικός του Απόλλωνα βρήκε ένα διεισδυτικό ακραίο επιθετικό. Τον αντικατέστησε ο Στυλιανού, ο οποίος κατέπληξε στα 20’ συμμετοχής του, δείχνοντας πως παραμένει ισχυρή επιλογή για τον Αυγουστή. Πέρα από τις ατομικές περγαμηνές που έβγαλαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές, αυτό που πιο πολύ άρεσε στον κόσμο, ήταν το ομαδικό πνεύμα και η αγωνιστική πειθαρχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ