aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «buenas tardes» του Σελάγια και το «πρώτο» του Βασιλείου!

Το «buenas tardes» του Σελάγια και το «πρώτο» του Βασιλείου!

Στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΑΕΛ και τον Απόλλωνα, οι κυανόλευκοι ήταν αυτοί που ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στο 16’, με τον Σελάγια να λέει «buenas tardes» (καλησπέρα).

Ο Παπουλής είχε επιχειρήσει ένα σουτ το οποίο κόντραρε στον Αργεντινό, στη συνέχεια ο Μάγκλιτσα έκανε νέα προσπάθεια να σκοράρει χωρίς αποτέλεσμα αφού απομάκρυνε στη γραμμή Α. Τεϊσέρια και ο Σελάγια στην επαναφορά σκόραρε από κοντά. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Σελάγια στο φετινό πρωτάθλημα και ένατο σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς πέτυχε κι έξι γκολ στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Βασιλείου μετά από ένα πλασέ του Σελάγια στο δοκάρι, έκανε το 2-0 και ο Κύπριος αριστερός μπακ σκόραρε για πρώτη φορά σε λεμεσιανό ντέρμπι από το Καλοκαίρι του 2012 που πήρε μετεγγραφή στον Απόλλωνα. Συνολικά είναι το δεύτερό του τέρμα σε 109 συμμετοχές πρωταθλήματος. Το πρώτο του γκολ καταγράφηκε στις 18 Μαρτίου του 2017 στη νίκη με 3-2 επί της ΑΕΚ στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ