aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTo «μπαμ» του χειμώνα ετοιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι

To «μπαμ» του χειμώνα ετοιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι

Μία – μεταγραφή – και να καίει αναζητά η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» συνεχίζουν εκπληκτικά και αυτή τη σεζόν, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει συνθέσει ένα εκπληκτικό σύνολο. Πρώτη και ακαταμάχητη στην Πρέμιερ Λιγκ η Σίτι ψάχνει τρόπους να ξεφύγει έστω και για λίγο από την ρουτίνα της.

Τι κάνει; Κυνηγά μεταγραφή μέσα στον χειμώνα, η οποία αν επιτευχθεί θα είναι με διαφορά το «μπαμ» της μεταγραφικής περιόδου. Το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου για τον Ίσκο κρατάει αρκετά χρόνια, όταν ο Ισπανός αγωνιζόταν στην Μάλαγα.

Έτοιμος για την Σίτι και την Πρέμιερ Λιγκ ο Ίσκο

Κατά τους Ισπανούς η μετακίνηση του Ίσκο στο Μάντσεστερ βρίσκεται πλέον στο κατάλληλο τάιμινγκ. Ο Ισπανός χαφ διάγει μία από τις πιο άνομβρες περιόδους του στην Μαδρίτη. Η Ρεάλ τον διατηρεί μέσω Σολάρι σταθερά σε περιορισμένο ρόλο, με τον Αργεντινό να τον ξεχνά στον πάγκο του.

Αυτή η εξέλιξη δικαίως έχει δυσαρεστήσει τον 26χρονο, ο οποίος πλέον από πλευράς του πιέζει στο να αποχωρήσει από το Μπερναμπέου. Οι Μαδριλένοι μέσω Φλωρεντίνο Πέρεθ έχουν κάνει σαφές πως ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να υπερβεί το φράγμα των 120 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει διατεθειμένη να το πράξει με τις επόμενες ημέρες να είναι σύμφωνα με την ισπανική AS κομβικές όσον αφορά την εξέλιξη του θέματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ