aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο αβέβαιο μέλλον του Ρόνι Λέβι

Το αβέβαιο μέλλον του Ρόνι Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τι κι αν η Ανόρθωση κέρδισε τον Απόλλωνα πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση; Ο αποκλεισμός από το κύπελλο, με τον τρόπο που ήρθε, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά αναφορικά με το μέλλον του Ρόνι Λέβι. Σίγουρα οι δυο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Ομόνοια και Απόλλωνα, έχουν φέρει κάποια ηρεμία στα ενδότερα του συλλόγου, χωρίς όμως να έχει καταλαγιάσει ο απόηχος της εξάρας.

Αυτό που είχε διαρρεύσει ήταν ότι μετά τον επαναληπτικό με την ομάδα της Λεμεσού, είναι πιθανό να προκύψουν εξελίξεις. Έτσι, αφού το παιχνίδι έγινε προχθές, ο κόσμος της «Μεγάλης Κυρίας» περιμένει να δει ποιες είναι οι αποφάσεις της διοίκησης στο θέμα του Ισραηλινού τεχνικού. Δίχως αμφιβολία δεν είναι εύκολη η απόφαση για τον Ανδρέα Παντελή, για το εάν θα πρέπει να πορευτεί η ομάδα με το Ρόνι Λέβι.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ισραηλινός έκανε πολύ καλή δουλειά όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην Ανόρθωση, καθώς παρέλαβε μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, με πολλά αγωνιστικά προβλήματα και πολλές αδυναμίες, καταφέρνοντας να τη μεταμορφώσει προς το καλύτερο. Η ήττα όμως από τον Απόλλωνα με 0-6 πλήγωσε τους κυανόλευκους και δεν ξεχνιέται τόσο εύκολα.

Με τις τοποθετήσεις του ο Λέβι, μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα με τον Απόλλωνα, έδειξε να μην είναι σίγουρος για το μέλλον του. «Θα μιλήσω με τη διοίκηση και την οικογένειά μου, έχω ακόμη ένα χρόνο και θα δούμε τι είναι καλύτερο για μένα. Είμαι συνδεδεμένος με την Ανόρθωση. Θα δούμε αν όντως θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

Όταν ανέλαβα την ομάδα προσπαθούσαμε να γλιτώσουμε τον υποβιβασμό. Είμαι περήφανος με όσα πετύχαμε τη φετινή περίοδο και για τους παίκτες μου», ήταν οι κυριότερες τοποθετήσεις του. Λόγια τα οποία δείχνουν ότι και ο ίδιος νιώθει την πίεση και πιθανόν την αμφισβήτηση από κάποιους προς το πρόσωπό του. Πολύ σύντομα η διοίκηση θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις της.

Αν αποχωρήσει ο Λέβι θα αποζημιωθεί με ποσό κοντά στις 70.000 ευρώ. Σε τέτοιο ενδεχόμενο η Ανόρθωση θα κοιτάξει την περίπτωση του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος όμως έχει επαφές με ρωσικούς συλλόγους. Αν δεν βρει αυτό που θέλει, πιθανότατα θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή για τον πάγκο. Αυτό όμως που προέχει είναι να ξεκαθαρίσει από τη διοίκηση αν ο Ρόνι Λέβι θα στηριχθεί ή αν θα χωρίσουν οι δρόμοι των δυο πλευρών.

Η σκέψη στην ΑΕΛ

Η Ανόρθωση επικεντρώνεται στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, που θα διεξαχθεί εκτός έδρας απέναντι στη διψασμένη για βαθμούς ΑΕΛ. Άλλη μία δύσκολη έξοδος και η ομάδα του Ρόνι Λέβι θα προσπαθήσει να πάρει όφελος για να μαζέψει όσον το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της σεζόν. Μίας σεζόν, που κανείς δεν θέλει να θυμάται στις τάξεις του συλλόγου της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ