aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο αντίο του Κβιλιτάια: «Για πάντα στις αναμνήσεις μου»

Το αντίο του Κβιλιτάια: «Για πάντα στις αναμνήσεις μου»

Τον απολογισμό της θητείας του στην Ανόρθωση έκανε ο Γκιόργκι Κβιλιτάια. Ο Γεωργιανός επιθετικός επιστρέφει στη Γάνδη και δηλώνει ενθουσιασμένος με την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Eίμαι πολύ ενθουσιασμένος που τελειώσαμε την σεζόν με έναν τίτλο. Υπήρξαν επιτυχημένες και αποτυχημένες στιγμές μέσα στη σεζόν, αλλά το γεγονός ότι κατακτήσαμε το κύπελλο είναι τεράστια ευλογία.

Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε όλους και να σας ευχαριστήσω για τη συγκινητική υποστήριξη που λάβαμε στον τελικό, έπαιξε μεγάλο ρόλο στο κίνητρό μας, μας έδωσε δύναμη και μας βοήθησε να φέρουμε το κύπελλο στη Λάρνακα.

Θέλω να ευχαριστήσω κάθε μέλος της Ανόρθωσης που με δέχθηκαν σαν να είμαι οικογένειά τους και που με βοήθησαν πάρα πολύ στη διαδικασία προσαρμογής. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό μας τιμ, πάντα πίστευα 100% σε αυτούς και αυτή η λεπτομέρεια είναι κρίσιμη για μένα. Ξεχωριστό ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, η δυνατή τους στήριξη θα είναι για πάντα στις αναμνήσεις μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgi Kvilitaia (@kvilita13)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ