aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «αντίο» του Ανδρέα Ιωαννίδη

Το «αντίο» του Ανδρέα Ιωαννίδη

Η Νέα Σαλαμίνα δημοσιεύει αυτούσια τη δήλωση του πρώην, πλέον, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέα Ιωαννίδη.

Αναλυτικά: «Είναι με μεγάλη συγκίνηση που λέω το δικό μου αντίο από τα διοικητικά δρώμενα του σωματείου μας μετά από 4 χρόνια. Με μεγάλη περηφάνια αποτέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της εφορίας προσπαθώντας να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, μετά την 20ετή μου παρουσία ως ποδοσφαιριστή.

Θέλω να ευχαριστήσω το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και να εξαίρω τη δουλειά του καθώς ακολούθησε ευλαβικά το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης, δημιουργώντας παράλληλα και ανταγωνιστικές ομάδες. Εύχομαι καλή δύναμη και καλές επιτυχίες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα στηρίξω στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου, ως εξωδιοικητικός.

Τέλος, καλώ και προσκαλώ όλο τον κόσμο της ιδέας που ονομάζεται Νέα Σαλαμίνα να συνεχίζει να στέκεται δίπλα και να στηρίζει τις προσπάθειες του νέου Διοικητικό Συμβουλίου. Το σωματείο μας θα έχει ευοίωνο μέλλον μόνο με συλλογικότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ