aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «αντίο» στον Ρέγες από την πρώην σύζυγό του: «Ήσουν ο καλύτερος πατέρας»

Το «αντίο» στον Ρέγες από την πρώην σύζυγό του: «Ήσουν ο καλύτερος πατέρας»

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες και η Άνα Λόπεθ έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, αλλά ο εντεκάχρονος γιος τους θα τους ενώνει για πάντα. Η πρώην σύζυγος του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή δεν θα μπορούσε να μην είναι συγκλονισμένη με την είδηση του θανάτου του. Σε μήνυμά της στο Instagram ανέφερε:

«Είναι μια πολύ λυπηρή μέρα για όλους, ειδικά για τον γιο μας. Του έδωσες πολλές συμβουλές, αλλά καμία για να ξεπεράσει την πρόωρη απώλειά σου. Περιμέναμε να έρθεις να τον δεις με χαρά, αλλά τώρα πηγαίνουμε στη Σεβίλλη για να σε αποχαιρετήσουμε για τελευταία φορά και να σου πούμε αυτό που ήδη γνώριζες: πως σε αγαπάμε και θα σε σεβόμαστε πάντα και ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να έχει ο γιος μου. Το σημαντικό για μια οικογένεια δεν είναι να ζει μαζί, αλλά να είναι ενωμένη. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες το καλύτερο πράγμα στη ζωή μου, τον γιο μας. Μακάρι όλα να ήταν ένα κακό όνειρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ