aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «Ανοέτα» πικραίνει τη Σοσιεδάδ

Το «Ανοέτα» πικραίνει τη Σοσιεδάδ

Μία ακόμα προβληματική εμφάνιση για τη Σοσιεδάδ στο γήπεδό της, αφού παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στη Χιρόνα σε μια μέτρια ποιοτικά αναμέτρηση. Η ομάδα του Γκαριτάνο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 40’ ο φορ των γηπεδούχων, Σάντρο, στάθηκε άτυχος αφού το σουτ του έξω από την περιοχή προσέκρουσε στο δοκάρι. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής «σημάδεψε» πάλι το δοκάρι στο 66’, αυτή τη φορά μέσα από την περιοχή. Οι Καταλανοί είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες τους τους στο φινάλε: στο 88’, με τον Στουάνι να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα των αμυνόμενων, και στο 90’ με κεφαλιά του Λοσάνο που «έγλειψε» το δοκάρι.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η «τσούρι ούρντιν» παραμένει δίχως εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (0-2-2), ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν χωρίς «τρίποντο» για 5η συνεχόμενη αγωνιστική (0-3-2), που αποτελεί το χειρότερο σερί τους εδώ και 13 μήνες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ