aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTo ακριβές ποσό της μετεγγραφής Γκιουρίς

To ακριβές ποσό της μετεγγραφής Γκιουρίς

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Πέρασε από… χίλια μύρια κύματα, αλλά στο τέλος είχε αίσιο τέλος για την Ανόρθωση η μετεγγραφή του Μίχαλ Γκιουρίς. Ο Σλοβάκος επιθετικός από το βράδυ της Πέμπτης είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» για τα επόμενα τρία χρόνια και αποτελεί την πιο δαπανηρή μετεγγραφή ξένου ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Ανόρθωσης.

Αρχικά η πληροφόρηση έκανε λόγο για συμφωνία της Ανόρθωσης με την Όρενμπουργκ για στις 300 χιλιάδες ευρώ. Οι Ρώσοι προέβαλαν αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις στη συνέχεια επικαλούμενοι ενδιαφέρον άλλης ομάδας και δη του ΑΠΟΕΛ (οι γαλαζοκίτρινοι διέψευσαν κάτι τέτοιο) αξιώνοντας 600 χιλιάδες ευρώ!

Διαβάστε επίσης: «Το μπάσιμο του ΑΠΟΕΛ για Γκιουρίς και οι 18.000.000 κορώνες»

Εν τέλει, σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy η Ανόρθωση κατάφερε να ρίξει τις απαιτήσεις της Όρενμπουργκ και η μετεγγραφή έκλεισε στις 540 χιλιάδες ευρώ, ένα ποσό που θα πληρώσει σε βάθος χρόνου με δόσεις η διοίκηση της «Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: €1.300.000 για πάρτη του «φονιά» Γκιουρίς!

Ο 30χρονος φορ θα εισπράξει συνολικά 750 χιλιάδες ευρώ τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς οι ετήσιες απολαβές του θα είναι 250 χιλιάδες ευρώ, ποσό που συμφωνήθηκε εδώ και καιρό μεταξύ Γκιουρίς-Ανόρθωσης και τον καθιστά ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ