aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο αφεντικό τρελάθηκε: €285.000.000 στον Αντόνιο Κόντε για μετεγγραφές!

Το αφεντικό τρελάθηκε: €285.000.000 στον Αντόνιο Κόντε για μετεγγραφές!

Μέρες… 2003 ζει η Τσέλσι! Τότε, που ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είχε αποκτήσει τους Λονδρέζους, ξοδεύοντας μυθικά ποσά, προκειμένου να κάνει τους «μπλε» υπερδύναμη. Όπως και έγινε…

Ο Ρώσος μεγιστάνας, λοιπόν, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να βάλει ξανά το χέρι του πολύ βαθιά στην τσέπη, καθώς, όπως γράφουν στην Αγγλία, θα προσφέρει 285 εκατομμύρια ευρώ στον Αντόνιο Κόντε για μεταγραφές!

Μία απόφαση, δε, που, πιθανότατα, λήφθηκε, όταν ο Αμπράμοβιτς κατάλαβε ότι μπορεί να χάσει τον Ιταλό τεχνικό, αν δεν… στάξει. Τουλάχιστον, ιταλικά δημοσιεύματα, αυτό ακριβώς υποστήριζαν: Ότι, δηλαδή, ο Κόντε είναι δυσαρεστημένος με τον «σφιχτοχέρη» (και όμως) ιδιοκτήτη των «μπλε».

Με 285 «χαρτιά», όμως, τα δεδομένα αλλάζουν άρδην. Πού θα τα… φάει ο Κόντε; Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Άγγλοι, το μεγαλύτερος μέρος του ποσού θα πάει στους Ρομέλου Λουκάκου και Άλεξ Σάντρο! Λογικά, βέβαια, ίσως μείνει κάτι και για τον Κώστα Μανωλά… Ίδωμεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ