aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «ΑΕΚ Αρένα» τη… γιγαντώνει!

Το «ΑΕΚ Αρένα» τη… γιγαντώνει!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το σλόγκαν της διοίκησης για τα εισιτήρια διαρκείας ήταν: «Στην Αρένα θα είναι αλλιώς». Κι όντως, στο «ΑΕΚ Αρένα» είναι αλλιώς! Κάτι περισσότερο θα ήξεραν οι εμπνευστές του συγκεκριμένου σλόγκαν, μιας και όσοι έζησαν την εμπειρία στο παρθενικό παιχνίδι της ΑΕΚ στο δικό της σπίτι είναι σε θέση να το επιβεβαιώσουν.

Στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της στο «ΑΕΚ Αρένα», η ομάδα της Λάρνακας «καθάρισε» τον Άρη με συνοπτικές διαδικασίες. Επικράτησε εύκολα με 4-0 και το πάρτι που είχε στηθεί ώρες πριν από τον αγώνα είχε συνέχεια κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά και μετά.

Η ΑΕΚ έχει μεγαλώσει για τα καλά και με το νέο της γήπεδο είναι έτοιμη να γιγαντωθεί και να πανηγυρίσει τίτλους. Αυτός είναι ο μεγάλος της στόχος. Κι αν πέρσι και πρόπερσι οι παράγοντες του συλλόγου σκέφτονταν μια και δυο φορές να κάνουν αναφορά στη λέξη πρωτάθλημα, τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Η αυτοπεποίθηση που επιφέρει η παρουσία της ομάδας στο νέο γήπεδο, η ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ, αλλά και η σταθερή και αξιόπιστη διοίκηση του Άντρου Καραπατάκη, αποτελούν το διαβατήριο για να πανηγυρίσει η ΑΕΚ έναν τίτλο. Ίσως να άξιζε κάτι περισσότερο την τελευταία διετία, όμως τώρα όλοι νιώθουν πιο έτοιμοι και αποφασισμένοι από ποτέ.

Όσον αφορά στο προχθεσινό ματς, η ΑΕΚ έφθασε στη νίκη με σβηστές τις μηχανές, τελειώνοντας το παιχνίδι από τα αποδυτήρια, αφού μέχρι το 12ο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Στα αξιοσημείωτα, τα δύο πρώτα γκολ του Αντρέ Άλβες, ο οποίος ήθελε πάρα πολύ να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά και το γκολ του Λαρένα, που ήταν το πρώτο στο «ΑΕΚ Αρένα» και ήταν και εντυπωσιακό.

Η προσοχή στρέφεται πλέον στον αγώνα με την ΑΕΖ. Η ΑΕΚ είναι το ακλόνητο φαβορί και θα επιδιώξει να κάνει το οκτώ στα οκτώ και να δώσει συνέχεια στο ρεκόρ της. Στην 9η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ και θέλει οπωσδήποτε να παραμείνει αλάνθαστη μέχρι την αναμέτρηση με τον βασικό (όπως φαίνεται) συνδιεκδικητή του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ