aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤις χαρίζει δωρεάν ο Χρίστος Πουλλαΐδης

Τις χαρίζει δωρεάν ο Χρίστος Πουλλαΐδης

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση ανακοινώνει πως ο Χρίστος Πουλλαΐδης πήρε την απόφαση να δωρίσει το 21% των μετοχών του.

Αναλυτικά: «Εύχομαι η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει λύτρωση στις ψυχές μας και ελευθερία στη δοκιμαζόμενη πατρίδα μας. Όπως είναι γνωστό, στις 30 Νοεμβρίου 2016, υπέβαλα γραπτώς την παραίτησή μου από την Προεδρία και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ, παραχωρώντας πληρεξούσιο στον Σύλλογο για τις μετοχές που κατέχω.

Επειδή κάποιοι έδειξαν να ξαφνιάζονται με την απόφασή μου αυτή, θα ήθελα να θυμίσω ότι η πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τα διοικητικά δεν ήταν κάτι νέο. Αντίθετα, είχε εκδηλωθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο, έχοντας προσφέρει στο μεσοδιάστημα αριθμό προτάσεων και λύσεων για την επόμενη μέρα, με αποκορύφωμα τον Μάιο του 2016. Κάθε φορά μου δίνονταν υποσχέσεις για υλική και ηθική βοήθεια για να παραμείνω, κάτι που διαφοροποιούσε τις αποφάσεις μου, όμως στην ουσία τίποτα δεν άλλαζε.

Δυστυχώς, ακόμα και η τωρινή μου κίνηση αντιμετωπίζεται με δυσπιστία από ορισμένους, ενώ και το ίδιο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου απέρριψε το πληρεξούσιο, χωρίς να γίνει οποιαδήποτε προσπάθεια διαφοροποίησης στο λεκτικό του, όπως αρχικά μου είχε διαμηνυθεί. Οι αποφάσεις του Συλλόγου είναι βεβαίως πάντοτε σεβαστές.

Επειδή όμως δεν φαίνεται να υπάρχει σχέδιο για την επόμενη μέρα και προκειμένου να διασκεδάσω την όποια ανησυχία ή καχυποψία ενδεχομένως γεννήθηκε για τα κίνητρά μου, αλλά και για να σταματήσει κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης των προθέσεων και ενεργειών μου, δηλώνω έτοιμος να παραχωρήσω δωρεάν μετοχές ποσοστού 21% στον Σύλλογο Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ώστε να καταστεί μεγαλομέτοχος της εταιρείας.

Η σύσταση της εταιρείας άλλωστε, ουδέποτε ήταν αυτοσκοπός. Στόχος, ήταν να δημιουργήσουμε το όχημα διά του οποίου θα αποπληρώνονταν τα πολλά και δυσβάστακτα χρέη του Συλλόγου, πράγμα το οποίο και έγινε. Πλέον, ελπίζω και ο ίδιος ο Σύλλογος να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Είμαι έτοιμος να συνομολογήσουμε και να υπογράψουμε από κοινού με τον Σύλλογο συμφωνία δωρεάν παραχώρησης των μετοχών αυτών, με όλες τις απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες που θα καθιστούν οιανδήποτε μελλοντική προσπάθεια κακοδιαχείρισης της Ανόρθωσης αδύνατη.

Για πολλούς, η συλλογή τροπαίων με κάθε τρόπο ή μέσο προηγείται της επιβίωσης του Συλλόγου μας. Για μένα, το δεύτερο είναι το υπέρτατο! Μοναδική μου έγνοια, είναι όταν επιστρέψουμε στην Αμμόχωστο να πάρουμε την Ανόρθωση μαζί μας. Ας είναι αυτή η ευχή μας για το 2017».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ