aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤην ξέρουν καλά, είναι προετοιμασμένοι

Την ξέρουν καλά, είναι προετοιμασμένοι

Δύο φορές ο συνεργάτης του Σωφρόνη Αυγουστή, ο Περικλής Παπαπαναγή παρακολούθησε τη Ζάρια, στους δύο αγώνες με τη Σεράγεβο. Η τεχνική ηγεσία γνωρίζει πολύ καλά τα ατού των Μολδαβών και θα λάβουν τα μέτρα τους για να έχουν το πάνω χέρι και στους δύο αγώνες.

Έτσι κι αλλιώς η Ζάρια δεν είναι κανένα ποδοσφαιρικό μεγαθήριο, όμως ότι απέκλεισε μια βοσνιακή ομάδα, είναι ένα θέμα, αν και αυτό έγινε και με τη βοήθεια της τύχης. Αν πρέπει να προσέξουν κάποιους ποδοσφαιριστές, οι κυανόλευκοι αύριο, αυτοί είναι ο 31χρονος διεθνής επιτελικός μέσος Μαξίμ Μιχάλιοφ.

Πέρσι πέτυχε εφτά γκολ στο πρωτάθλημα. Προσοχή χρειάζεται και ο ακραίος επιθετικός Ιγκόρ Τιγίρλας. Είναι στα 33 του, αλλά ξεχωρίζει για την ταχύτητα και τις σέντρες του. Το δίδυμο στα στόπερ, με τους Αντρέι Νοβίκοφ και Βίκτορ Γκολοβστένκο είναι σταθερό, αλλά όχι άτρωτο. Ο Νοβίκοφ πάντως δεν θα αγωνιστεί αύριο, καθώς αποβλήθηκε στο Σεράγιεβο. Τη θέση του μάλλον θα πάρει ο Βούλγαρος Τριφόνοφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ