aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤην... σκότωσε στην εκπνοή η Ίντερ! (vid)

Την… σκότωσε στην εκπνοή η Ίντερ! (vid)

Η Μίλαν βρέθηκε μια ανάσα από το τρίποντο στο ντέρμπι του Μιλάνου κόντρα στην Ίντερ, όμως ο Πέρισιτς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, με το 2-2 να στερεί από την Μίλαν την ευκαιρία να περάσει στη δεύτερη θέση αντί της Ρόμα!

Το ματς

Η Μίλαν είχε τις ευκαιρίες και στο 43’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ κόντρα στην Ίντερ με υον Σούσο να υποδέχεται τέλεια μια πάσα στην άκρη της μεγάλης περιοχής από τον Μποναβεντούρα και να κάνει ένα καλό σουτ στην αριστερή πλευρά της εστίας για το 1-0.

Στο 53’ η Ίντερ ισοφάρισε, αφού ο Καντρέβα πήρε μια πάσα και έριξε μια ωραία βολίδα, ακριβώς έξω από την μεγάλη περιοχή, που κατέληξε στην πάνω δεξιά γωνία για το 1-1.

Πέντε λεπτά μετά ο Σούσο «ξαναχτύπησε» και έστειλε την μπάλα με ακρίβεια στην κάτω αριστερή γωνία της Ίντερ γράφοντας το 2-1!

Στις καθυστερήσεις ο Πάσαλιτς «πάγωσε» τη Μίλαν αφού κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να κλέψει έναν πολύτιμο βαθμό για την Ίντερ του Πιόλι.

Η Μίλαν έχασε την ευκαιρία να περάσει μπροστά από τη Ρόμα και στη 2η θέση της Σέριε Α και βρίσκεται στην 3η με 26 βαθμούς, όσους και οι Ρωμαίοι.

https://streamable.com/6g1g

Οι συνθέσεις

Μίλαν: (Μοντέλα), Ντοναρούμα, Ντι Σίλιο, Γκόμες, Παλέτα, Αμπάτε, Μποναβεντούρα (88’ Πάσαλιτς), Λοκατέλι, Κούτσκα, Νιανγκ (79’ Λαπάντουλα), Μπάκα (71’ Φερνάντες), Σούσο

Ίντερ: (Πιόλι), Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόσιο, Μιράντα, Μέντελ (37’ Μουρίγιο), Ανσάλντι (65’ Ναγκατόμο), Μπρόζοβιτς (75’ Γιόβετιτς), Μάριο, Κοντόνγκμπια, Καντρέβα, Ικαρντι, Πέρισιτς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ