aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤην... πάτησε ο Άγιαξ, αλλά και όλοι οι γηπεδούχοι : όλη η δράση του Τσάμπιονς...

Την… πάτησε ο Άγιαξ, αλλά και όλοι οι γηπεδούχοι : όλη η δράση του Τσάμπιονς Λιγκ

Η έδρα δεν αποδείχθηκε δα και πλεονέκτημα στους πρώτους αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι γηπεδούχοι κυριολεκτικά καταποντίστηκαν, σε ένα βράδυ που πάντως είχε αρκετούς Έλληνες πρωταγωνιστές.

Στο πιο δυνατό ζευγάρι της βραδιάς, ο Άγιαξ κλώτησε την ευκαιρία να κλειδώσει τα πλέι-οφ , αφού παρότι προηγήθηκε με 0-2 στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης, οι Βελγοι μείωσαν με υπέροχο τέρμα του πρώην παίκτη του Ολυμπικού, Μεχντί Καρσελά και ισοφάρισαν 2-2 στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Εμόν.

Στο Καζακστάν ο Πέδρο Ενρίκε και η Αστάνα ήταν κατώτερη των προσδοκιών και η πιο έμπειρη Ντινάμο Ζάγκρεμπ πήρε αυτό που ήθελε. Ο πρώην φορ του Εργοτέλη Μάριο Μπούντιμιρ άνοιξε το σκορ, με τον Καταλανό Ντάνι Όλμο να δίνει σκορ πρόκρισης (0-2) στους Κροάτες.

Η Σλάβια Πράγας του Μίροσλαβ Στοχ γλίτωσε στις καθυστερήσεις την εντός έδρας ήττα από την Ντινάμο Κιέβου που με το 1-1 πήρε προβάδισμα για τον επαναληπτικό της Ουκρανίας, κάτι που ισχύει και για την Βίντι που άντεξε στην Σουηδία (1-1 με την Μάλμε) από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του ζευγαριού της ΑΕΚ με την Σέλτικ.

Τέλος, στο κατάμεστο Μαρακανά, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Μπεν άνοιξε το σκορ με πέναλτι, όμως η Σπάρτακ Τρνάβα ισοφάρισε άμεσα και με το 1-1 βλέπει με αισιοδοξία τον επαναληπτικό στην Σλοβακία, σε ένα βράδυ που ουδείς γηπεδούχος κατάφερε να κερδίσει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ