aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤην ουσία… για να ονειρεύεται

Την ουσία… για να ονειρεύεται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Μάρκο Αϊρόσα τo έκανε ξεκάθαρο μιλώντας στον Active (107.4 & 102.5) πως, δεν έχει τόση σημασία αν παίξει καλά η ΑΕΛ στον επαναληπτικό με την Αούστρια φτάνει να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση. Εδώ που έφθασε και κουβαλώντας ένα… ύπουλο αποτέλεσμα, όπως είναι το 0-0 του πρώτου αγώνα, αυτό που έχει σημασία είναι η ουσία, το αποτέλεσμα που θα χαρίσει στην ομάδα της Λεμεσού την πρόκριση. Οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία για το μεγάλο άλμα, να βρεθούν ένα βήμα πριν τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να χτυπήσουν ρέστα.

Η Αούστρια έχει μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά αύριο θα «μιλήσει» η καρδιά των ποδοσφαιριστών του Μπρούνο Μπαλταζάρ, οι οποίοι θα έχουν και την ένθερμη υποστήριξη του κόσμου της ομάδας. Οι φίλοι της ΑΕΛ ετοιμάζονται για μια μαζική παρουσία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που θα δώσει ώθηση στην ομάδα τους να φθάσει στην πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Μπαλταζάρ έχει στην διάθεση του και την σημερινή προπόνηση για να καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παρουσιάσει αύριο. Ο Νικολάου δεν προλαβαίνει, ούτε και ο Μπενίτεθ. Είναι έτοιμοι και σε θέση να αγωνιστούν αν τους χρειαστεί ο προπονητής τους, οι Σίλβα, Λεόνσο καιΤεϊσέιρα. Οι ενδείξεις φανερώνουν πρόθεση του Πορτογάλου προπονητή να διατηρήσει την ενδεκάδα που άρχισε τον αγώνα στη Βιέννη. Η ΑΕΛ στάθηκε καλά στο «Ερνστ Χάπελ», είχε τις ευκαιρίες της για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, όμως αύριο καλείται να αποδώσει καλύτερα, οι ποδοσφαιριστές της να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί στις ενέργειές τους.

Η Αούστρια έρχεται λαβωμένη από την δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως αυτό μπορεί να είναι και επικίνδυνο για την ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι μετά από πέντε παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ, βλέπουν το αυριανό ως το φάρο που θα τους οδηγήσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και απ’ εκεί στους ομίλους της διοργάνωσης. Η ΑΕΛ χτίζεται για να έχει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, που θα κάνει περήφανους τους οπαδούς της και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να κυνηγά τη νίκη σε κάθε της παιχνίδι.

Ωστόσο, πρόκρισή τους στους ομίλους θα είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα και τεράστια οικονομική ανάσα. Όμως, πρώτα η Αούτσρια. Η σταθερότητα στην άμυνα θα αποτελέσει το κλειδί της επιτυχίας. Η ΑΕΛ δεν θα πρέπει να δεχθεί γκολ και παράλληλα με υπομονή να φθάσει τουλάχιστον σ’ ένα τέρμα που θα είναι και «χρυσό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ