aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Την Κυριακή πανηγυρίζουμε για την εξάδα...»

«Την Κυριακή πανηγυρίζουμε για την εξάδα…»

Η Νέα Σαλαμίνα μέσω ανακοίνωσής της ενημερώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Αλκή στις 24 Φεβρουαρίου στο «N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή» και ώρα 16:00 έχουν οριστεί ως γενική είσοδος στα €10:

«Παρακαλούμε όπως προαγοράσετε τα εισιτήρια σας για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας από σήμερα Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή από τις 9:00-13:00 και 15:00-18:00 από τα γραφεία του σωματείου μας εκτός Τετάρτη απόγευμα. Καλούμε τους απανταχού Σαλαμιναίους από ολόκληρο το νησί μας να έρθουν την Κυριακή και να κατακλύσουν το Αμμόχωστος σπρώχνοντας τους ποδοσφαιριστές μας στην νίκη που αυτόματα σημαίνει και εξασφάλιση της συμμετοχής μας στον πρώτο όμιλο εκεί που δικαιωματικά αξίζει να βρισκόμαστε!», αναφέρεται και καταληκτικά τονίζεται:

Φίλοι της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου την Κυριακή στηρίξτε την ομάδα μας, την Κυριακή πανηγυρίζουμε όλοι μαζί την είσοδο της ομάδας μας στην πρώτη εξάδα. Προτεραιότητα όλων μας η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου! Το σωματείο πάνω από όλους και από όλα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ