aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤην… Κυρία δεν θα την απειλείς! (video)

Την… Κυρία δεν θα την απειλείς! (video)

Οι οιωνοί ήταν με το μέρος της: «Σφαλιάρα» της Γιουβέντους από την Τζένοα την περασμένη βδομάδα και η ίδια, στην καλύτερη κατάσταση που έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια, φιγουράροντας στα… ψηλά της Serie A.

Οι… απειλές της Αταλάντα, όμως, δεν περνάνε στο Τορίνο και ένας ματς που «μύριζε» έκπληξη, εξελίχθηκε σε παράσταση για… μια Κυρία! Μπαίνοντας με το… μαχαίρι στο δόντια, θέλοντας να ξεχάσει τη βαριά ήττα από την Τζένοα, η Γιούβε «καθάρισε» 3-1 την ομάδα του Μπέργκαμο, που εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών.

Άλεξ Σάντρο και Ρουγκάνι «τελείωσαν», ουσιαστικά, τους φιλοξενούμενους μέσα σε ένα πεντάλεπτο, διαμορφώνοντας το 2-0 με τέρματα στο 15’ και στο 19’, αντίστοιχα. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μάντζουκιτς στο 64’, με την Αταλάντα να πετυχαίνει, έστω, το γκολ της τιμής, στο 82’, με τον Φρέουλε.

Η Γιουβέντους, έτσι… χάθηκε στο +7 από τη Ρόμα, που έχει αύριο (4/12) το ντέρμπι μίσους της Ρώμης με τη Λάτσιο, και τη Μίλαν, η οποία υποδέχεται την Κροτόνε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ