aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤην… κλεψιά του αιώνα με Ντε Χέα ετοιμάζει η Γιουβέντους!

Την… κλεψιά του αιώνα με Ντε Χέα ετοιμάζει η Γιουβέντους!

Τα τελευταία χρόνια Νταβίντ Ντε Χέα και Ρεάλ Μαδρίτης πάνε μαζί. Ειδικά την περίοδο των μεταγραφών. Είτε πρόκειται για τον Ιανουάριο, είτε για το καλοκαίρι.

Άλλωστε πριν δύο χρόνια οι «μερένχες» έφτασαν μια ανάσα από την απόκτηση του Ισπανού γκολκίπερ. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε λόγω του… χαλασμένου φαξ των «κόκκινων διαβόλων».

Έκτοτε συνέχεια διαβάζουμε πως οι Μαδριλένοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Αλλά δεν αποκλείεται το «μπαμ» να το κάνει από το… πουθενά η Γιουβέντους.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα η διοίκηση της Γιουβέντους εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Ντε Χέα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ ως το καλοκαίρι του 2019.

Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν το δικαίωμα να το ανανεώσουν μονομερώς γι’ ακόμη ένα χρόνο. Όμως, αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της «Μεγάλης Κυρίας» από το να… περιμένουν.

Άλλωστε το έχουν κάνει στο παρελθόν πολλές φορές. Οπότε είναι ένα «παιχνίδι» που το ξέρουν πολύ καλά. Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ειδικοί σε αυτό!

Η Γιουβέντους είναι μία από τις ομάδες που έχουν κάνει τα καλύτερα deal με ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Αντρέα Πίρλο, Πολ Πογκμπά, Εμρέ Τσαν είναι μόνο μερικοί από αυτούς που απέκτησε η ομάδα του Τορίνο χωρίς να δώσει ούτε ένα… ευρώ στις ομάδες τους.

Θα γίνει ο Ντε Χέα ο επόμενος; Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα για την ώρα. Αλλά ο κίνδυνος να τον χάσει η Γιουνάιτεντ χωρίς να βάλει στα ταμεία τους ούτε μία… λίρα φαντάζει πολύ μεγάλος. Και μεγαλώνει ακόμη περισσότερο όσο εκείνος δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους» ή όσο εκείνοι δεν τον πουλάνε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ