aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤην... κάνουν για Στοκχόλμη ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ και Άγιαξ

Την… κάνουν για Στοκχόλμη ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ και Άγιαξ

Φέτος, πραγματικά μπορεί να μοιάζει όντως με… μικρό Champions League ο τελικός του Europa League, αφού δύο μεγάλες ομάδες, παραδοσιακά ευρωπαϊκές, είναι έτοιμες να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον τελικό της Στοκχόλμης. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ έχουν τελειώσει τη μισή δουλειά και θέλουν απλά απόψε να «κλειδώσουν» την πρόκριση τους στον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στο «Όλντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Θέλτα, έχοντας το προβάδισμα χάρη στο εκτός έδρας 1-0 του πρώτου αγώνα. Για τον Μουρίνιο, όλο το βάρος έχει πέσει στην κατάκτηση του Europa League, αφού έτσι θα σωθεί ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν. Σίγουρα, η μεγάλη δύναμη των «κόκκινων διαβόλων» είναι η έδρα τους, αφού φέτος στο Europa, δεν έχουν χάσει σε κανένα εντός έδρας παιχνίδι, μετρώντας έξι νίκες σε ισάριθμα ματς.

Από την άλλη, η Θέλτα δεν έχει να χάσει τίποτα στο παιχνίδι. Ξέρει ότι έχει δύσκολη αποστολή, αλλά έχει αποδείξει ότι παλεύει ως το τέλος. Εκτός για την Γιουνάιτεντ είναι ο Ζλάταν, καθώς και οι Ρόχο και Σόου, ενώ οι Ισπανοί θα παραταχθούν δίχως τους Πλάνας και Ρόσι.

 

Στον άλλο ημιτελικό της βραδιάς, ο Άγιαξ θέλει να μην αυτοκτονήσει και να επιστρέψει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τα «μωρά» του Αίαντα, έχουν την αβάντα του 4-1 του πρώτου ματς, αλλά η Λιόν είναι απρόβλεπτη και χρειάζεται προσοχή.

Η Λυών είναι η οµάδα µε τον µεγαλύτερο µέσο όρο τερµάτων ανά παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση, οπότε η ομάδα του Μπος θα πρέπει να προσέξει αρκετά. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για καμία από τις δύο ομάδες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ