aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤην έπεσαν στον Ντοναρούμα οι οπαδοί της Μίλαν, τον προστάτεψε ο Μαλντίνι

Την έπεσαν στον Ντοναρούμα οι οπαδοί της Μίλαν, τον προστάτεψε ο Μαλντίνι

Ο νεαρός πορτιέρε το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών της Μίλαν. Ειδικά μετά τον αγώνα με την Λάτσιο, όπου ο Ντοναρούμα «συνελήφθη» από τον τηλεοπτικό φακό να χαμογελάει με τον αντίπαλό του, Ρέινα.

Το συμβόλαιο του 22χρονου Ιταλού κίπερ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της Μίλαν, καθώς οι απαιτήσεις του είναι αρκετά υψηλές για τα δεδομένα του συλλόγου. Μάλιστα, στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Ντοναρούμα βρίσκεται σε συζητήσεις με τη μισητή αντίπαλο της Μίλαν, Γιουβέντους.

Κάτι που όπως φαίνεται έκανε έξαλλους τους οπαδούς των «ροσονέρι» οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας και την έπεσαν στον Ντοναρούμα για να του τα «ψάλλουν». Ο παίκτης παρέμεινε στα αποδυτήρια και ο Μαλντίνι βγήκε και μίλησε στους εξαγριωμένους «τιφόζι» προκειμένου να τους ηρεμήσει και να τους απομακρύνει.

Πάντως, λίγες ώρες πριν το σημερινό (09/05, 21:45) ντέρμπι με την Γιουβέντους, οι οπαδοί της Μίλαν συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, «Μιλανέλο» ώστε να εμψυχώσουν τους παίκτες του Στέφανο Πιόλι για να επιστρέψουν στο Μιλάνο με τους τρεις βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ