aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤην χτύπησε η ατυχία

Την χτύπησε η ατυχία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Άλλος ένας παίκτης της Νέας Σαλαμίνας στο χειρουργείο, λοιπόν. Η αρχή έγινε με τον Γιονκίν Παρκ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών τον περασμένο Σεπτέμβριο, χειρουργήθηκε και βρίσκεται στην Κορέα ακολουθώντας πρόγραμμα αποκατάστασης. Η συνέχεια δόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν τραυματίστηκε στο γόνατο ο Δημήτρης Στυλιανού και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. Ο τρίτος της άτυχης παρέας είναι ο Νταβίντ Μανογιάν, ο οποίος δεν γλιτώνει το νυστέρι.

Ο Αρμένιος μέσος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με ενοχλήσεις στο γόνατο, που τον θέτουν συχνά εκτός προπονήσεων. Τελικά, όπως ανακοινώθηκε, θα υποβληθεί σε εγχείρηση μηνίσκου στο γόνατο και οι ερυθρόλευκοι θα περιμένουν την ιατρική γνωμάτευση για το χρονικό διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα. Είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις του συλλόγου της Αμμοχώστου, ενώ κανείς δεν ξεχνά πως πλησιάζει η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος.

Ο Μανογιάν αγωνίστηκε σε εννιά παιχνίδια και μετρά 572 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Τις έξι φορές ήταν βασικός και τις άλλες τρεις αγωνίστηκε αλλαγή. Μάλιστα, στα τέσσερα από τα έξι ματς που ήταν στο αρχικό σχήμα, αντικαταστάθηκε κατά τη διάρκειά τους. Τα στατιστικά του δεν εντυπωσιάζουν, ενώ η παρουσία του κυμάνθηκε γενικά σε μέτρια επίπεδα.

Από εκεί και πέρα, η προσοχή των ερυθρολεύκων βρίσκεται στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (16:00). Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ανδρέα Καρό και αναλόγως θα διαμορφώσει το πλάνο του. Σε περίπτωση που μείνει εκτός αποστολής ο διεθνής αμυντικός, πιθανό να πάρει τη θέση του ο Γιάννης Κούσουλος ή ο Τάρο Βοσκανιάν. Μετά τη σημερινή προπόνηση θα πάρει την απόφασή του ο Ελλαδίτης προπονητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ