aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤιμούρ: Τον περιμένουν με τα δάκτυλα στα πλήκτρα

Τιμούρ: Τον περιμένουν με τα δάκτυλα στα πλήκτρα

Μοιάζει με σειρά ταινιών: Τιμούρ Κετσπάγια Vs Αριστοτέλης Βρυωνίδης 3 (όπως Ρόκι 3 ή Ράμπο 3 κλπ). Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε τρεις σερί φορές τον προπονητή της Ανόρθωση για όσα είπε και όσα δεν είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τα παιχνίδια με Ομόνοια, Απόλλωνα και Ολυμπιακό.

Πλέον παρουσιάζει ενδιαφέρον, ίσως και μεγαλύτερο από το ματς, το ραντεβού του με τους αθλητικούς συντάκτες μετά τη μεθαυριανή (17/10) αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Το ερώτημα είναι αν θα αποφασίσει επιτέλους να βάλει νερό στο κρασί του και να μιλήσει στους δημοσιογράφους για την αναμέτρηση ή αν θα παραμείνει πιστός στο μοτίβο.

Οι συνάδελφοι θα περιμένουν πάντως τον Γεωργιανό με τα δάκτυλα στα πλήκτρα των φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών τους, για να είναι έτοιμοι -ειδικά- σε περίπτωση που δώσει συνέχεια στη «βεντέτα». Προφανώς, όμως, περιμένει με την ίδια αγωνία και ο Αθλητικός Δικαστής την αντίδραση του Κετσπάγια.

Υπομονή λοιπόν περίπου μέχρι το βράδυ του Σαββάτου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ