aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTιμώρησε πέντε διεθνείς την παραμονή του αγώνα με την Αργεντινή

Tιμώρησε πέντε διεθνείς την παραμονή του αγώνα με την Αργεντινή

Πέντε ποδοσφαιριστές του Ισημερινού τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από την εθνική για πειθαρχικούς λόγους, επειδή έφυγαν ομαδικά από το ξενοδοχείο, πριν από τον αγώνα με την Αργεντινή (1-3) στο Κίτο, όπως δήλωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. 

Η προκριματική αναμέτρηση, ήταν ζωτικής σημασίας για την Αργεντινή, προκειμένου  να φτάσει  στο Μουντιάλ του επόμενου έτους. Ο Ισημερινός άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ, αλλά ο Λιονέλ Μέσι  με χατ τρικ χάρισε τη νίκη στην Αργεντινή, που εξασφάλισε απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018. Τα ονόματα των πέντε αυτών παικτών, δεν έχουν  γίνει γνωστά.

«Μόλις η έκθεση του Χόρχε Τσελίνο έφτασε σε εμάς, με τις λεπτομέρειες όλων των γεγονότων, η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να τιμωρήσει επ ‘αόριστον τους πέντε εμπλεκόμενους ποδοσφαιριστές από όλες τις δραστηριότητες της εθνικής ομάδας του Ισημερινού», ανέφερε ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Ο Ισημερινός άρχισε με τέσσερις νίκες στους πρώτους ισάριθμους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά επικράτησε σε μόλις δύο από τα επόμενα 14 παιχνίδια, φτάνοντας τελικά στην όγδοη θέση, ανάμεσα σε 10 ομάδες και φυσικά έμεινε εκτός από το Μουντιάλ της Ρωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ