aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤιμώρησαν την... εισβολή της Καρολίνα! (vid+pics)

Τιμώρησαν την… εισβολή της Καρολίνα! (vid+pics)

H Γκρέμιο είναι υποχρεωμένη να παίξει το δεύτερο παιχνίδι στον τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας, μακριά από την έδρα της, εξαιτίας της παρουσίας της κόρης του προπονητή της στον πάγκο, στον ημιτελικό.

Η Καρολίνα Πορταλούπι, 22χρονη φοιτήτρια και μοντέλο, γνωστή φίλαθλος της Γκρέμιο εδώ και αρκετά χρόνια, κάθισε με τον πατέρα της Ρενάτο Γκαούτσο στον πάγκο, για τα τελευταία λεπτά στον νικηφόρο αγώνα με την Κρουζέιρο και στη συνέχεια συμμετείχε στους πανηγυρισμούς στον αγωνιστικό χώρο. Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Βραζιλίας (STJD), επέβαλε πρόστιμο 30.000 ρεάλ (8.374 ευρώ) στον σύλλογο του Πόρτο Αλέγκρε και απείλησε να λάβει περαιτέρω μέτρα κατά του προπονητή.

«Η Γκρέμιο τιμωρήθηκε το απόγευμα της 16ης Νοεμβρίου, για την εισβολή στο γήπεδο της Κάρολ Πορταλούπι, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας μεταξύ της Γκρέμιο και Κρουζέιρο,» ανέφερε το δικαστήριο. «Το δικαστήριο δεν κρίνει την αγάπη ενός πατέρα για την κόρη του, αλλά για μια πράξη που δεν επιτρέπεται». Η Γκρέμιο προκρίθηκε με συνολικό σκορ 2-0 της Κρουζέιρο και θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μινέιρο στον διπλό τελικό στις 23 και 30 Νοεμβρίου. Το πρώτο ματς θα γίνει στο Μπέλο Οριζόντε και ο τόπος διεξαγωγής του δεύτερου ματς είναι πλέον άγνωστος. Η Γκρέμιο ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει κατά της απόφασης.

pegasus_large_t_1301_107204259_type12905

Η Πορταλούπι, που έχει 488.000 οπαδούς στο Instagram, είδε στο λογαριασμό της να «εισβάλουν» εξαγριωμένοι οπαδοί και στη συνέχεια, άλλοι να προσπαθούν να την υπερασπιστούν. Εκείνη δεν έκανε κανένα σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

torcedores-do-gremio-atacam-carol-portaluppi-nas-redes-sociais-1479331991231_615x300

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ