aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤιμωρείται με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του ο Κούμαν

Τιμωρείται με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του ο Κούμαν

Ποινή δύο αγωνιστικών αναμένεται να επιβληθεί στον Ρόναλντ Κούμαν για την αποβολή του από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα (1-2).

Ο Ολλανδός τεχνικός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες στον διαιτητή και στον τέταρτο. Με βάση όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα θεωρείται απίθανο να γλιτώσει τους δύο αγώνες εκτός πάγκων.

Αν του επιβληθεί η προβλεπόμενη ποινή δεν θα μπορέσει να καθοδηγήσει την ομάδα του στους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν με Βαλένθια (εκτός) και Ατλέτικο Μαδρίτης (εντός).

«Δεν καταλαβαίνω γιατί αποβλήθηκα. Σύμφωνα με τον διαιτητή, δεν σεβόμουν τον τέταρτο. Δεν έχω πει τίποτα κακό για τον τέταρτο. Δεν τον έχω προσβάλει ή τίποτα», ανέφερε ο Κούμαν και πρόσθεσε για τον αγώνα και τη μάχη του πρωταθλήματος: «Δεν μπορώ να κατηγορήσω για τίποτα τους παίκτες μου. Έχουμε κάνει το μέγιστο. Βλέποντας τα δύο γκολ πάντως, νομίζω ότι αφήσαμε χώρο και θα έπρεπε να έχουμε σταματήσει τη μπάλα. Σε αυτά τα δύο ή τρία παιχνίδια, δεν ήμασταν καλοί αμυντικά. Είναι ένα σκληρό πλήγμα, είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πέντε τελευταία παιχνίδια για να είμαστε πρωταθλητές. Αλλά αυτό είναι το ίδιο για εμάς όπως και για τους άλλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ