aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤιμές σε Λακαταμίτη και Παπά

Τιμές σε Λακαταμίτη και Παπά

Σε συνέχεια των σεμνών εκδηλώσεων απονομής τιμών προς πρεσβύτερα μέλη και φίλους της Ανόρθωσης, οι οποίοι προσέφεραν με τον δικό τους τρόπο στην ιστορική πορεία της ομάδας μας, δίχως να έχουν μέχρι σήμερα τιμηθεί, την Κυριακή πριν την έναρξη του παιχνιδιού με το ΑΠΟΕΛ θα τιμηθούν δύο ακόμα άτομα. Πρόκειται για τους Μίκη Λακαταμίτη και Λάμπρο Παπά.

Οι εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα μισή ώρα πριν από την έναρξη των εντός έδρας αναμετρήσεων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα ολοκληρώνονται εντός 15 λεπτών.

Ο Μίκης Λακαταμίτης γεννήθηκε το 1933 στην εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου. Είναι ένα από τα παλαιότερα μέλη του Συλλόγου ενώ υπήρξε στο παρελθόν και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Βρισκόταν πάντοτε κοντά στην ομάδα και όποτε του ζητήθηκε προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Σύλλογο.

Ο Λάμπρος Παπάς γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1932 και πρόκειται για τον ένα εκ των δύο γηραιότερων κάτοχων εισιτηρίου διαρκείας. Υπήρξε μέλος του Συλλόγου και μάρτυρας της ανατίναξης του οικήματος το 1958 στην Αμμόχωστο από τους Άγγλους. Από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται κοντά στην ομάδα, στηρίζοντας την με κάθε τρόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ