aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤιμές εισιτηρίων και σημαντική πληροφορία

Τιμές εισιτηρίων και σημαντική πληροφορία

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/04) στις 17:00 το απόγευμα. Η προπώληση θα αρχίσει αύριο (20/04) το πρωί από την μπουτίκ του Σωματείου.

Αναλυτικά: «Καλούμε τον κόσμο μας όπως προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του αγώνα, γιατί δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο. Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στη νότια εξέδρα του γηπέδου και παρακαλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης πίσω από την συγκεκριμένη εξέδρα. Οι είσοδοι θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (15:30) πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και τα παιδικά εισιτήρια θα δίνονται δωρεάν στην είσοδο. Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας της μπούτικ: Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00 και Σάββατο: 09:00-15:00».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ