aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTιμές (Ανόρθωση)

Tιμές (Ανόρθωση)

Η Ανόρθωση καλεί τα μέλη, τους φίλους αλλά και τους απανταχού Βαρωσιώτες όπως παρευρεθούν μαζικά στην εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Δερύνεια το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Στην εκδήλωση ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο, από το οποίο ο κόσμος θα μπορεί να προμηθευτεί τα καινούργια προϊόντα καθώς και αναμνηστικά της ομάδας  Παράλληλα, θα τιμηθούν από το Δήμο της Πόλης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους καθώς επίσης και για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τουρνουά Παλαιμάχων. Επίσης στο περίπτερο θα υπάρχουν τα τρόπαια του Ευρωπαϊκού τουρνουά, του πρωταθλήματος και του Σούπερ Καπ που κατακτήθηκαν τη φετινή χρονιά από το τμήμα φούτσαλ.

«Αυτή τη βδομάδα όπου δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, η δυναμική παρουσία στην εκδήλωση της κατεχόμενης Πόλης της Αμμοχώστου, δίνει το μήνυμα ότι δεν ξεχνούμε και διεκδικούμε με το δικό μας τρόπο την επιστροφή στην γενέθλια γη. Φύγαμε ξαφνικά, χαθήκαμε, καιρός να ξαναμαζευτούμε!», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Πιο κάτω αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς επίσης και τα σημεία αναχώρησης από τις διάφορες πόλεις.

image001 image002

Ο Δήμος Αμμοχώστου, για την εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση, θα διαθέσει λεωφορεία από Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα για τη μεταφορά τους.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εκκίνηση στις 18:00 από το χώρο στάθμευσης της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας (λεωφόρος Αθαλάσσας 186, Δασούπολη)

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκκίνηση στις 17:30 από τα γραφεία του Δήμου Αμμοχώστου,(Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 138)

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εκκίνηση στις 18:00 από τον χώρο στάθμευσης του σταδίου της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ «Αντώνης Παπαδόπουλος» και από τον χώρο του σταδίου της Νέας Σαλαμίνας «Αμμόχωστος Επιστροφή» (χώρος μπροστά από το Σωματείο).

Για την καλύτερη οργάνωση, οι ενδιαφερόμενοι προσκαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στον Πέτρο Κέκκο στα τηλέφωνα του Δήμου 25384073 & 25339757, (το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 μεταξύ 07:30-15:00)”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ