aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤηλεοπτικά Γερμανία: Ποιο «ψαλίδι»; Προκαταβολή τελευταίας δόσης στις ομάδες!

Τηλεοπτικά Γερμανία: Ποιο «ψαλίδι»; Προκαταβολή τελευταίας δόσης στις ομάδες!

Όχι μόνο δεν προχωράει σε «ψαλίδια», αλλά το «Sky» που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο πρώτων κατηγοριών στο γερμανικό ποδόσφαιρο, συζητάει με τις ομάδες για προκαταβολή της τελευταίας δόσης της φετινής σεζόν.

Το οικονομικό πλήγμα -και- για τις γερμανικές ομάδες λόγω κορωνοϊού είναι πολύ μεγάλο, πλην όμως δεν πρόκειται να «πειραχτεί» το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, η συνδρομητική πλατφόρμα του “Sky” που έχει τα δικαιώματα των αγώνων της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία, συζητάει με τις ομάδες για προκαταβολή τις τέταρτης και τελευταίας φετινής δόσης που επρόκειτο να δοθεί τον Μάιο, ώστε να ανασάνουν οικονομικά οι 36 σύλλογοι.

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον μακρόχρονο συνεργάτη μας, την DFL (Deutsche Fußball Liga). Στο πλαίσιο αυτό διεξάγονται συζητήσεις με στόχο των εξεύρεση εποικοδομητικών λύσεων σε ό,τι αφορά την πληρωμή των αδειών χρήσης των δικαιωμάτων τους και τον πιθανό προγραμματισμό τους», δήλωσε εκπρόσωπος του συνδρομητικού καναλιού.

Το «Sky» είναι σήμερα ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του γερμανικού ποδοσφαίρου, καταβάλλοντας μ.ο. 876 εκατ. ευρώ ετησίως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ