aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤηλεοπτικά: €1.350.000 η μία, €1.600.000 η άλλη

Τηλεοπτικά: €1.350.000 η μία, €1.600.000 η άλλη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αν και η Ανόρθωση συμφώνησε με τη Cytavision για την τριετία 2019-22, εντούτοις τίποτα δεν είναι δεδομένο στο τηλεοπτικό σκηνικό. Η Cablenet έχει κάνει γερό μπάσιμο και έχει χτυπήσει την πόρτα της Ανόρθωσης, καταθέτοντάς της μάλιστα μία ελκυστική πρόταση, καλύτερη από αυτή που είχε συμφωνήσει με την Cytavision. Πλέον δεν αποκλείεται τα δεδομένα να διαφοροποιηθούν και να υπάρξει νέο μπαράζ επαφών της διοίκησης με τις δυο πλατφόρμες και αναλόγως να αποφασιστεί, πού θα καταλήξει η «Κυρία».

Θυμίζουμε ότι η προσφορά της Cytavision ήταν περίπου στο 1.350.000 ευρώ, ενώ η Cablenet κατέθεσε πρόταση στην Ανόρθωση περίπου 1.600.000 ευρώ. Μία σημαντική διαφορά που βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους του συλλόγου για το ποια απόφαση θα πάρουν. Πάντως, ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα, στην «Κυρία» δίνουν τον πρώτο λόγο στην Cytavision μιας και η συνεργασία τους τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλή. Βέβαια, για να υπάρξει συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας θα πρέπει να ανέβει η προσφορά έτσι ώστε να δώσουν εκ νέου τα χέρια και αυτή τη φορά να πέσουν και οι υπογραφές.

Ένα άλλο θέμα που «καίει» και απασχολεί έντονα την Ανόρθωση αυτή την περίοδο είναι η ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Ήδη έχουν σταλεί προτάσεις σε Γερμανό και Γάλλο μέσο και οι κυανόλευκοι ελπίζουν ότι όσον το δυνατόν πιο σύντομα, η μία από τις δυο περιπτώσεις θα κλείσει θετικά. Στο τραπέζι πιθανόν να υπάρχει και όνομα Αφρικανού ποδοσφαιριστή. Από τη διοίκηση υπάρχει η εκτίμηση ότι το θέμα βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

Ενίσχυση θα γίνει και για τα «φτερά» της επίθεσης. Έχουν εντοπιστεί οι στόχοι και δεν αποκλείεται να έχει σταλεί και σε αυτούς συμβόλαιο. Ο Ρόνι Λέβι περιμένει αυτές τις μέρες να ολοκληρωθεί ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, να τεθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και να δουλέψει τις τελευταίες εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, έχοντας ένα γεμάτο ρόστερ που θα του δώσει τη δυνατότητα να το μοντάρει όπως θέλει. Χρόνος υπάρχει και το γεγονός πως έχουν κλείσει σχεδόν όλες οι «τρύπες» σίγουρα ικανοποιεί απόλυτα τον Ισραηλινό τεχνικό.

Αρχές Αυγούστου, η Ανόρθωση θα επιστρέψει στην Κύπρο και θα δώσει κι εδώ κάποια φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία ο Λέβι θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τους ενδεκαδάτους παίκτες, αν και ήδη έχει δείξει κάποιες από τις προθέσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ