aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤηλεφωνική επικοινωνία Χαμπουλλά – Ρέμπε, καταρχήν θετικοί για Νινούα

Τηλεφωνική επικοινωνία Χαμπουλλά – Ρέμπε, καταρχήν θετικοί για Νινούα

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του Νίκα Νινούα είναι η Ανόρθωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy ο πρόεδρος της «Κυρίας» Ευγένιος Χαμπουλλάς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή του «Δικέφαλου», Όλαφ Ρέμπε και συζήτησαν το ενδεχόμενο παραχώρησης του 21χρονου Γεωργιανού μέσου με τη μορφή δανεισμού.

Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετέφερε στο διοικητικό ηγέτης της Ανόρθωσης ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι καταρχήν θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού και δεσμεύτηκαν ότι το συντομότερο δυνατό θα αποφασίσουν οριστικά και θα ενημερώσουν για την τελική τους απόφαση.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει την ομάδα της Αμμοχώστου μία «ανάσα» από την ολοκλήρωση της πρώτης τους μετεγγραφής ενόψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ αγόρασε τα δικαιώματα του Νινούα από τη Δυναμό Τιφλίδας το περασμένο Καλοκαίρι έναντι 850.000 ευρώ.

Ο 21χρονος μέσος, αγωνίζεται ως ανασταλτικός και δημιουργικός μέσος, κατέγραψε πέντε συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα και πέτυχε ένα τέρμα. Εφόσον ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στην Ανόρθωση θα δηλωθεί στον Κατάλογο Β και δεν θα χρειαστεί η αποδέσμευση ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ