aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤιάγκο Σίλβα για Μέσι: «Εμείς ποιον κατηγορήσαμε στο 6-1 της Μπαρτσελόνα;»

Τιάγκο Σίλβα για Μέσι: «Εμείς ποιον κατηγορήσαμε στο 6-1 της Μπαρτσελόνα;»

Πληρωμένη απάντηση από τον Τιάγκο Σίλβα προς τον Λιονέλ Μέσι και την Αργεντινή για τις «φωνές» εις βάρος της διαιτησίας και όσα ειπώθηκαν περί διεφθαρμένου Κόπα Αμέρικα. «Εμείς στο 6-1 του Champions League κατηγορήσαμε άλλους;» σχολίασε!

Ο διεθνής αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, συμμετείχε στον θρίαμβο της «σελεσάο» στο φετινό Κόπα Αμέρικα και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου έπειτα από το 3-1 απέναντι στο Περού στον τελικό του τουρνουά.

Όταν μετά από το παιχνίδι ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Μέσι που έκανε λόγο για αδικία και για διεφθαρμένη διοργάνωση που «έσπρωχνε» τη Βραζιλία προς τον τίτλο, ο Τιάγκο Σίλβα ανέφερε: «Ορισμένες φορές όταν χάνεις προσπαθείς να διώξεις βάρος από τους ώμους σου και να μεταφέρεις αλλού τις ευθύνες που μπορεί να έχεις, να κατηγορήσεις άλλους. Είναι λυπηρό να ακους όσα είπε. Έπειτα από μια γελοία διαιτησία στη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα, μήπως εμείς ως Παρί κατηγορήσαμε τη διοργάνωση του Champions League; Πρέπει να σέβεσαι την ιστορία…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ