aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤιάγκο: Έχει πολύ χρόνο μπροστά του για μια νέα επίδοση καριέρας

Τιάγκο: Έχει πολύ χρόνο μπροστά του για μια νέα επίδοση καριέρας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ένα από τα εξαιρετικά στοιχεία τα οποία «κουβαλά» ο Τιάγκο Φερέιρα, είναι μεταξύ άλλων και η ευχέρειά του στο σκοράρισμα. Ή αν ακούγεται πιο καλό, η «ερωτική σχέση» του με τις αντίπαλες εστίες, έστω κι αν δεν αγωνίζεται ως «καθαρόαιμος» επιθετικός κορυφής.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Νέας Σαλαμίνας, με τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε (δύο απέναντι στην Ένωση και άλλα τόσα κόντρα στην Πάφος FC), στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του φετινού «μαραθωνίου», έβαλε από πολύ νωρίς πλώρη για νέα επίδοση καριέρας στο σκοράρισμα. Πέρυσι, πέτυχε οκτώ τέρματα από τον Ιανουάριο που αποκτήθηκε μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν 2017-18, όσα σκόραρε και την περίοδο 2012-13 με την κορεατική Ούλσαν Ντόλφινς. Φέτος, μετρά ήδη τα μισά κι έχει μπροστά του άλλους εφτάμισι περίπου μήνες για να τα καταφέρει.

Παρόλα αυτά, ο δείκτης της κορυφαίας επίδοσής του σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στον αριθμό «10». Τόσα γκολ πέτυχε με τον Οθέλλο Αθηένου την περίοδο 2014-15, τόσα και με τη βραζιλιάνικη Καμπινένσε μία περίοδο προηγουμένως. Με την πολύ καλή αρχή που διανύει η Νέα Σαλαμίνα, βγαίνει μεταξύ άλλων και το συμπέρασμα πως ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα είναι must και θα έχει αρκετά ονοματεπώνυμα. Ένα από αυτά και του 31χρονου άσου από τη χώρα του καφέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ