aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤι συμβαίνει με Μυτίδη και Ισπανούς;

Τι συμβαίνει με Μυτίδη και Ισπανούς;

Ο Νέστωρας Μυτίδης βρίσκεται στην Πολωνία και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Όμως, η σημερινή ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών που συμπεριελήφθησαν στον κατάλογο Α’ και Β’ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League περιλαμβάνει το όνομα του, εξέλιξη θετική για το μέλλον του Κύπριο επιθετικού, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ΑΕΚ.

Από την άλλη, εκτός λίστας έμειναν οι Ορτίθ, Γαρίδο και Ιωάννου, εξέλιξη που φωτογραφίζει την αποχώρηση τους από τον σύλλογο. Μάλιστα, αν ο Ιδιάκεθ θελήσει να προχωρήσει σε περεταίρω μετεγγραφές, τότέ αυτοί θα είναι οι πιο αναλώσιμοι. Όσον αφορά στον τρίτο θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Ένα άλλο θέμα είναι αυτό με τον Μουρίγιο, ο οποίος πέρσι τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ με τέσσερις αγωνιστικές. Ο λόγος που δηλώθηκε στον κατάλογο είναι για να μπορέσει να αρχίσει να εκτίει την ποινή του. Το πρώτο ματς με τη Λίνκολν θα γίνει στην Αρένα στις 29 Ιουνίου στις 20:00 και ο επαναληπτικός στο Φάρο της Πορτογαλίας, στο γήπεδο «Αλγκάρβε» στις 6 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ