aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤι λέει ο μάνατζερ του Λίβιου για το ναυάγιο της μετεγγραφής…

Τι λέει ο μάνατζερ του Λίβιου για το ναυάγιο της μετεγγραφής…

Δηλώσεις στην ρουμάνικη ιστοσελίδα «Prosport.ro» παραχώρησε ο μάνατζερ του Λίβιου Αντάλ, Απόστου Μπογκντάν, ο οποίος αναφέρθηκε στο ναυάγιο της μετεγγραφής του πελάτη του στην Ανόρθωση με αφορμή το ίδιο πρόβλημα που προέκυψε με ακόμη έναν παίκτη της Χάποελ Τελ Αβίβ, τον Κλαούντιου Μπούμπα.

«Για τους ίδιους λόγους ο Αντάλ κατήγγειλε τη σύμβασή του με την Χάποελ Τελ Αβίβ για την μη καταβολή των μισθών του για έξι μήνες. Είναι ένα σχετικά απλό θέμα. Επιπλέον, υπογράψαμε με την Ανόρθωση την περασμένη εβδομάδα, αλλά δυστυχώς τα χαρτιά ήρθαν αργά και δεν μπόρεσε να γίνει η μετεγγραφή», είπε ο Μπογκτάν.

Παράλληλα, ο Αντάλ μιλώντας στην επίσης ρουμάνικη ιστοσελίδα «Graiulsalajului.ro» αναφέρεται κι αυτός στο story της αποτυχημένης μετεγγραφής του στην «Κυρία».

Παραθέτονται γεγονότα ενώ ο ποδοσφαιριστής τονίζει ότι συμφώνησε αλλά δεν υπέγραψε. «Η μετεγγραφή μου στην Κύπρο απέτυχε. Δεν θέλω να υπογράψω με την Ανόρθωση (μιλώντας προφανώς για το καλοκαίρι). Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξέρω που μπορώ να αγωνιστώ. Δεν μπορώ να πω, τουλάχιστον για την ώρα», δήλωσε ο Αντάλ

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά πως η Χάποελ Τελ Αβίβ στάθηκε η αιτία για να μην γίνει η μετεγγραφή και να μην υπογράψει ο παίκτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ